Kristína Nemčková: Chci změnit předsudky o kuchařích. Jak fungují nejlepší restaurace?

Kristína Nemčková: Chci změnit předsudky o kuchařích. Jak fungují nejlepší restaurace?

Kristína Nemčková je autorkou a kuchařkou, kterou můžete znát jako nejmladší vítězku soutěže Masterchef.

Rozhovor můžete jednoduše poslouchat na vašem telefonu v těchto aplikacíchPoslechněte si v aplikaci

V rozhovoru uslyšíte:

  • co Kristýně dal Masterchef
  • jaký je rozdíl mezi domácím a profi kuchařem
  • co odlišuje restaurace s jednou nebo třema Michelinskýma hvězdama
  • jak se Kristýně podařilo věnovat vaření od 12 let

O epizodě

Kristína má od 10 let sen otevřít si jednou svoji restauraci a o cestě za tím snem si budeme povídat. Probereme, proč se lidi dobrovolně pouštění do „kuchařské vojny” v prvotřídních světových restaurací. Uslyšíte, jak je těžké získat práci v michelinské restauraci, jaká je fyzická a psychická zátěž na nejlepších placech a zda si chyba vyslouží křik na styl Gordona Ramsayho. S Kristýnou také probereme stereotypy kolem kuchařiny a učňovských oborů, rozdíly v cukrařině a kuchařině a co většině lidí chybí v kuchyni.

Zajímavé odkazy a epizody

Partnerem podcastu je

Aktin – Skvělý eshop pro aktivní lidi. Mrkněte na jejich nový grass-fed proteinový izolát nebo na moje oblíbené produkty.

a také si pořiďte domů knihu Proti Proudu. Je moc dobrá:)

Sledujte nás na sociálních sítích

Facebook  Instagram  Youtube 

Vybrané rozhovory